opc_loader

Zondagsmarkt op de Albert Cuyp !!

Zondags markten op de Albert Cuyp

5 Oktober 2014 is dan eindelijk zo ver.

Na veel vergaderingen en het bekijken van de voor en nadelen heeft de Albert Cuypmarkt besloten om de marktkramen die normaal aan 2 kanten van de straat staan deze in het midden te plaatsen met de ruggen tegen elkaar aan. Op deze manier zullen de winkels die normaal verborgen staan achter de kramen nu veel beter zichtbaar en toegankelijk zijn.

Dus als bezoeker van de Albert Cuypmarkt zal je nu winkels tegen komen die je normaal voorbij loopt. Aangezien deze opstelling van de kramen een proef is zullen de ondernemers dit achteraf met elkaar evalueren en bekijken of dit voor iedereen een goede opstelling is. Mochten er geen problemen ontstaan zal bekeken gaan worden of deze opstelling op kort termijn een vaste opstelling kan gaan worden. 

Dus 5 Oktober maakt de Albert Cuypmarkt er een te gekke dag van. Er zullen Amsterdamse artiesten optreden en zijn er diverse activiteiten. Voor de kleinste staat er een geweldig springkussen klaar dus die gaan zich zeker niet vervelen.

Zorg dat je deze dag aanwezig bent zodat ook jij je mening kan geven van de proefopstelling van de kramen. Wij horen graag jullie mening.

De markt zal geopend zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Tot Zondag 5 oktober !!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.