opc_loader

28 mei 2018

Uw privacy is voor bbshirts van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de
privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze
altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij
de webwinkel Bbshirts.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten
komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan
contact op met bbshirts.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens
om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan
onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook
krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of
creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, e-mailadres, telefoonnummer en
factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze
informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de
wettelijke bewaarplicht).

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw
persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen,
behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie
dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen
dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds
aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de
privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk
regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen
ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben,
kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

. uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we
daarmee doen

. inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

. het laten corrigeren van fouten

. het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

. intrekken van toestemming

. bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat
we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht
om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit
Persoonsgegevens.

Contactgegevens
bbshirts
Albert Cuypstraat 230
1073bn Amsterdam
B.bockstael@chello.nl
0646341984
 

Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Wij bezorgen via

        postnl logo bbshirts  

        Betaal mogelijkheden

              Betaalmogelijkheden BBshirts