opc_loader

Menu

Hoodies.

Hoodies in diverse modellen en kleuren.

Een hoodie is tegenwoordig niet zomaar een kledingstuk wat altijd het zelfde model heeft want je kan ze tegenwoordig in vele modellen bestellen. Een hoodie is een sweater met een warme capuchon en ruime buidelzakken en is een comfortabel en casual kledingstuk waar u zich vrij in kunt bewegen. Heeft door de capuchon een nochalante en sportieve uitstaling en is goed te combineren met andere kledingstijlen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een unisex hoodie die gemaakt is voor dames en heren, maar er zijn ook hoodies die speciaal voor dames, heren, kinderen en zefls baby's zijn gemaakt. Voor de dames kunnen ze bijvoorbeeld een beetje langer zijn of dat de kleuren wat meer vrouwelijker zijn. Wil je echt opvallen dan hebben wij ook nog de Tie Dye hoodie. Deze hoodies hebben verschillende kleuren en zijn bewerkt volgens een kleur techniek uit de jaren 60.

Hoodies met een ritssluiting.

De hoodies die zijn voorzien van een ritssluiting noemen we een Zoodie. Deze hebben een volledige metalen ritssluitng wat het voor jou een stuk makkelijker maakt om het aan of uit te trekken. Een andere bijkomend voordeel is dat bij het aantrekken je haren niet meer door de war gaan. De zoodies hebben ruime buidel zakken met in de rechterzak een verborgen opening om hier een draad van een koptelefoon of oortjes doorheen te halen zodat de draad vanaf de buitenkant niet meer ichtbaar is je niet ergens achter kan blijven haken. In de kraag zitten lusjes om de oortjes aan op te hangen zodat je deze altijd snel voor handen hebt. De zoodies zijn van het merk AWDis, een topmerk wat al jaren aktief is in deze branche en de focus behoud op kwaliteit.

Hoodies laten bedrukken.

Onze hoodies lenen zich perfect om zich te laten bedrukken. De samenstelling van de materialen zorgen er voor dat de bedrukking zijn kwaliteit blijft behouden en u er heel lang veel plezier van heeft. BBshirts heeft een groot assortiment bedrukte hoodies met grappige teksten en/of afbeeldingen. Het is mogelijk dat u zelf een leuke print heeft ontworpen of een persoonlijke tekst of foto wilt laten bedrukken. Geen probleem, want het is bij ons ook mogelijk om een enkele print te laten maken. Maar ook voor grotere aantallen bent u bij ons op het juiste adres. Zo hebben wij veel opdrachten voor sport verenigingen, bedrijven, vriendengroepen, feesten en overige promotie activiteiten. Aangezien wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij snel handelen en leveren. Voor een vrijblijvend en persoonlijk advies kunt u contact opnemen via onze contact pagina of u bent van harte welkom in onze winkel en marktkraam op de gezellig Albert Cuypmarkt 230 in Amsterdam. Dus wil je een hoodie laten bedrukken in Amsterdam, dan weet je ons de vinden.