opc_loader

BBshirts op Facebook

BBshirts op Facebook

BBshirts op Facebook.

Natuurlijk is BBshirts ook te vinden op Facebook. Hier vindt u alle informatie over T-shirts en Hoodies. Onze online producten worden met regelmaat op Facebook geupdate zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste modellen en prints. Ook zullen er regelmatig leuke win akties zijn waar u leuke prijzen mee kan winnen, Of wij geven een kortingscode weg die u kunt inwissellen bij uw bestelling in onze webshop.

BBshirts is jaren een begrip op het gebied van het bedrukken van Hoodies en T-shirts. Deze bedrukken wij met bestaande prints die wij altijd op voorraad hebbben. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de Hoodies en T-shirts met uw eigen ontwerrp te laten bedrukken, zoals een leuke tekst of afbeelding. Wij kunnen veel bedrijven en sportverenigingen tot onze klantenkring rekenen omdat wij voor grotere aantallen zeer voordelige tarieven hanteren.

Binnenkort bieden wij ook een Facebook webshop aan. U kunt dan onze super leuke T-shirts en Hoodies direct vanuit Facebook bestellen zonder dat u naar onze Online webshop hoeft te gaan. Wij doen er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wilt u liever direct in onze webshop bestellen dan kunt u hier terecht WEBSHOP

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u onze Facebook pagina een LIKE geeft door op het Facebook logo te klikken en het wilt delen met uw vrienden..

Alvast bedankt en wij hopen u snel als klant te mogen begroeten.

  

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.