opc_loader

Menu

T-shirts bedrukken Amsterdam.

Op zoek naar T-shirt bedrukken Amsterdam ? Dan ben je bij BBshirts op het juiste adres dus zoek niet verder ! Wij zijn al sinds 2005 een begrip op het gebied van het bedrukken van T-shirts, Hoodies, Sweaters, Sportkleding, Rompertjes en nog veel meer. Onze winkel en marktkraam zijn gevestigd op de altijd gezellig Albert Cuypmarkt 230 in Amsterdam ( vlakbij het Andre Hazes beeld ) waar je kleding kunt laten bedrukken, en in veel gevallen is dit klaar terwijl u wacht. U kunt ook uw eigen kleding bij ons aanleveren om te laten bedrukken. 

Wij hebben een groot assortiment bedrukte t-shirts met de leukste afbeeldingen en teksten, maar u kunt ook uw eigen ontworpen print laten bedrukken. Kwaliteit en klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij met de bekende merken die perfect aansluiten bij onze normen

Welke merken wij in het assortiment hebben.

Wij werken graag met de bekende merken zoals AWDis, Gildan, Fruit of the Loom, Santino en meer. Deze merken bieden een mooie kwaliteit en zijn perfect om te bedrukken. Zo kunnen wij het gehele assortiment van AWDis bedrukt of onbedrukt leveren. 
 

Waarom bestellen bij BBshirts.nl ?


 Snelle en flexibele levering
 Altijd een eerlijke en snelle prijsopgave
✔  Goede service en meedenkend om het beste resultaat te behalen
 Wij bedrukken enkele stuks en grotere oplages

Bij BBshirts.nl kunt u terecht voor het bedrukken van enkele stuks maar ook voor grotere aantallen. Wij denken met u mee zodat u het beste resultaat behaald voor de bedrukking maar ook wat prijs betreft.