opc_loader
AWDis logo|BBshirts

Een groot assortiment AWDis producten.

AWDis is toonaangevend op het gebied van makkelijk zittende en sportieve kleding. Het mooie van AWDis is dat alle producten geleverd kunnen worden in de zelfde kleuren zodat alles mooi te combineren is met elkaar zodat je een comlete outfit kan samenstellen. Wij hebben gekozen voor AWDis omdat het betaalbaar is, een goede kwaliteit heeft met een mooie afwerking en omdat alle artikelen zeer geschikt zijn om te bedrukken. Hier onder zie je een beknopt overzicht van diverse artikelen die BBshirts kan leveren.

AWDis Hoodies.

Hoodies zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is een comfortabel en sportief kledingstuk en is in verschillende uitvoering verkrijgbaar. Zo zijn er de standaard hoodies met ruime buidelzakken en een dubbelgevoerde capuchon, met trekkoorden in dezelfde kleur als de hoodie of met een contrasterende kleur. Zo zijn er hoodies in effen kleuren of met een mooie contrast kleur. Deze hoodies noemen wij de Varsity Hoodies, of je echt wilt opvallen dan kies je voor de opvallende Fluor hoodies. Deze fluor hoodies zijn leverbaar in 4 fluoriserende kleuren voor volwassenen en voor kinderen. De hoodies zijn in dames of heren modellen leverbaar. De unisex modellen zijn voor zowel voor dames als voor heren geschikt. De kinder hoodies zijn te vinden in de categorie kinderkleding.

AWDis Zoodies.

De Zoodies van Awdis hebben de zelfde eigenschappen als de Hoodies die hier boven beschreven staan. Het enige verschil is dat een Zoodie een ritssluitng heeft waardoor je het makkelijker aan of uit kan trekken zoals een jas. De zoodies zijn in diverse dames, heren en unisex modellen verkrijgbaar. Zoals Zoodies zonder mouwen, dit zijn de Girlie Sleeveless Zoodies. Of bijvoorbeeld de Girlie zoodies die net wat meer getailleerd zijn. De Girlie Cropped Zoodies zijn meer geschikt voor als de temperaturen wat hoger zijn omdat deze extra kort zijn en net over de navel vallen. Het zijn teveel modellen om alles te beschrijven daarom zou je het beste een kijkje kunnen nemen in de categorie Zoodies.

AWDis Dri-Fit kleding.

Ben jij het sportieve type en zit je veel in sporschool ? Ren jij regelmatig door het park en ben jij thuis de ijzervreter die regelmatig aan de gewichten hangt ? Dan wil je natuurlijk een complete outfit hebben waarmee je ook nog eens gezien mag worden. AWDis heeft een ruim assortiment Dri-Fit kleding voor dames, heren en kinderen waarin je comfortabel in kan sporten. Dri-Fit zorgt er voor dat eventuele transpiratie snel kan worden opgenomen en verdampen aan de oppervlakte zodat jij je zonder irritatie kan blijven bewegen. Zo hebben wij Dri-Fit dames en heren Singlets en t-shirts met een perfecte pasvorm. Alle Dri-Fit kleding heeft nog een andere eigenschap die zeker gerekend kan worden tot de pluspunten van comfortabele sportkleding. Alle Dri-Fit kledingstukken hebben het UPF 30+ UV protection label wat er voor zorgt dat schadelijke UV straling voor 96,7% kan worden tegen gehouden zodat de huid beschermd blijft als je vol in zon staat. Bekijk het complete Dri-Fit assortiment en stel een complete outfit sames.

Artikel 1 tot 25 (van de 122 artikelen). Resultaat:12345VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 25 (van de 122 artikelen). Resultaat:12345VolgendeToon alles
Winkelwagen
Wij bezorgen via

        postnl logo bbshirts  

        Betaal mogelijkheden

              BBshirts betaalmethodes